Työskentely Feonilla

Feon Oy on suomalaisomisteinen teräspalveluyhtiö. Palvelemme kone- ja laitevalmistajia, teräs- ja metallirakentamisen ammattilaisia sekä jälleenmyyjiä. Ymmärrämme liiketoimintakulttuurin muutoksia ja kehitämme jatkuvasti käytäntöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakastarpeiden ymmärtäminen sekä ratkaisukeskeinen palveluasenne ohjaavat toimintaamme.

Feonilla työskentelee yli 200 henkilöä erilaisissa työtehtävissä. Työtehtävät ovat esimerkiksi myynnissä, hankinnassa sekä tuotannossa tai kehitystehtävissä. Tuotantoon liittyviä työtehtäviä on Hattulan teräspalvelukeskuksessa. Feonilla on toimipisteitä seitsemällä paikkakunnalla, pääkonttori sijaitsee Helsingissä Vallilassa.

Avoimet työpaikat

Haemme pitkäaikaisia ja motivoituneita varastotyöntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen teräspalvelukeskukseemme Hattulaan.

Työtehtävät ovat monipuolisia varaston työtehtäviä. Tehtäviä on tuotannon, vastaanoton, keräilyn ja lähettämön puolella. Työ on pääasiallisesti vuorotyötä ja työtä tehdään maanantaista perjantaihin.

Toivomme aikaisempaa kokemusta (teräs)teollisuuden alalta ja varastotyöstä. Työturvallisuuskortti sekä kokemus trukkien ja nostureiden käytöstä katsotaan eduksi. Hakijoilta toivomme tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä sekä halua oppia ja kehittyä. Oikeanlainen asenne merkitsee meille paljon.

Tarjoamme kattavat työsuhde-edut sekä monipuolisen työn alan suurimman kotimaisen toimijan palveluksessa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekrytointi@feon.fi.

Lisätietoja tehtävistä antaa Jesse Ranta puh. 040 358 4637 (arkisin klo 10-14), jesse.ranta@feon.fi.Etsimme nyt joukkoomme energistä aluemyyjää Itä-Suomeen vastaamaan alueen teräsmyynnin uusasiakashankinnasta sekä yhteydenpidosta aikaisempien asiakkaiden kanssa. Tulet hoitamaan alueesi koko myyntisykliä aina uusien asiakkaiden kartoittamisesta myynnin tekemiseen saakka. Tehtävänäsi on kiertää kentällä asiakkaiden luona rakentamassa asiakassuhteita ja palvelemassa asiakkaita heidän tarpeidensa mukaisesti. Asiakastarpeiden ymmärtäminen sekä ratkaisukeskeinen palveluasenne ohjaavat toimintaamme.

Työssä menestyy B2B-myynnistä kokemusta haalinut tuloshakuinen myyjä. Eduksi katsomme koulutuksen tekniseltä alalta tai aikaisempaa tuntemusta teräsalalta. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, ulospäinsuuntautunut, rohkea tekijä ja valmis itsenäiseen työhön. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja korkean työmoraalin. Tässä työssä vapaus ja vastuu kulkevat käsikädessä, jolloin aktiivisuus ja itseohjautuvuus ovat tärkeitä piirteitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän kasvavassa vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi B2B-myynnin parissa. Meillä pääset työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti vaihtelevien asiakkuuksien kanssa.

Feonilla sinulla on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä työtä kotoa käsin perehdytysjakson jälkeen. Haluamme tukea työntekijöidemme hyvinvointia tarjoamalla liikunta- ja lounasedun sekä työterveyden. Lisäksi haluamme luoda hyvän työympäristön monipuolisille osaajillemme ja tarjoamme kunnon laitteet mahdollistamaan ensiluokkaisen työn. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja koostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä vuosibonuksesta.

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta viimeistään 19.12.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Patrik Karintiin, puh. 050 475 9371 tai sähköpostitse patrik.karinti@biisoni.fi.Avoin hakemus

Voit lähettää avoimen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse.

rekrytointi@feon.fi