Kysyimme tiennäyttäjiltä mitä digitalisaatio heille tarkoittaa

”Digitalisaatio tuo tekemiseen positiivista tehokkuutta. Tavarantoimituksen rinnalla tuotamme ja jaamme asiakkaillemme yhä enemmän informaatiota. Sähköisten palvelujen avulla työntekijämme voivat palvella kokonaisvaltaisesti vaativissa tarpeissa ja olla aina asiakkaiden tavoitettavissa.”

Jukka Kurvinen,
Aluemyyntijohtaja, Onninen Oy

”Tuotteiden ominaisuuksissa, laatuvaatimuksissa ja rakennusmääräyksissä on tapahtunut paljon kehitystä. Liitämme asiakastoimituksiin paljon erilaisia laskelmia, entistä yksityiskohtaisempia piirustuksia, CE-todistuksia ja sertifikaatteja. Informaation helppo saatavuus, käsittely ja hallinta on meille tärkeä osa asiakastyötä.”

Taisto Lehto,
Suunnittelu ja työnjohto, osto, Metallityö Välimäki Oy

”Käytännön hyöty digitaalisuudesta  on seurata toimittajan varastotilannetta. Se on tärkeää silloin kun tulee poikkeuksellisen suuria kyselyjä asiakkailtamme. Tämä nopeuttaa vastausaikaamme tarjouskyselyihin nopeuden ollessa valttia tarjoustilanteessa ja vähentää väärän toimitusajan antamisen riskiä.”

Juha Sointula,
Strateginen ostaja, Sandvik Group

”Asiakasportaalit, tilaus- ja toimitusjärjestelmät integroituna tuotannon ohjaukseen, sekä B2B-verkkokaupat jatkavat edelleen tuloaan. Ostajat haluavat käyttää niitä joustavuuden ja nopeuden takia. Asiakasportaalit eivät sido toimistoon tai ajankohtaan, informaatio ja kommunikaatio toimii paremmin kuin sähköpostitse. Esimerkiksi ainestodistusten automaattinen yhdistäminen ja automaattinen kerääminen lisäisi hyötyjä.”

Riku Räisänen,
Projektimyynti, markkinointi ja digitaalinen kehitys OC-System Oy

”Digitalisaation yleisenä tavoitteena on vapauttaa ihmisresursseja ja kohdentaa niitä paremmin vähentämällä rutiineja ja lisäämällä automatisointia. Hyötyinä odotamme säästöjä ja tehokkuutta kaikilla tasoilla, myös toimittajien osalta. Pystymme paremmin varautumaan suunnittelemaan omaa työtä ja resursseja.”

Jarkko Wahlroos,
Global Sourcing Category Manager, Moventas Gears Oy

Feon – edistyksellinen ja joustava teräspalveluyritys

Me Feonilla kehitämme aktiivisesti suomalaista teollisuutta ja toimialan käytäntöjä.
Tarjoamme käyttöösi edistyksellisiä työkaluja ja palveluja, joiden avulla olet mukana alan tulevaisuudessa.

Avoimen yhteistyön ja ensiluokkaisen kumppaniverkostomme avulla takaamme sinulle laadukkaat materiaalit ajallaan toimitettuna, monipuoliset esikäsittelyt tarpeesi mukaan sekä tehokkaan logistiikan ja varastoinnin. Tarjoamme yksilöllisen, joustavan ja asiantuntevan palvelun henkilökohtaisesti tai digitaalisten kanavien kautta – ammattilaiselta ammattilaiselle.

Ajankohtaista

13.12.2019
Hyvää joulua ja kiitos kuluneesta vuodesta!
Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika kiittää asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Vuoteen on sisältynyt paljon positiivista...
Lue lisää
11.12.2019
Joulun ajan aukioloajat:
Myynti & Asiakaspalvelu: Suljettu 24.-26.12.2019 ja 1.1.2020.Muina aikoina asiakaspalvelumme palvelee normaalisti. Hattulan teräspalvelukeskus & Forssan...
Lue lisää
28.11.2019
Metallirakenteilla ja lasipinnoilla näyttävyyttä
Julkisivu näyttelee suurta roolia sekä uudiskohteissa että saneerauksissa. Feon toimittaa metalliurakoitsijoille Schücon alumiinirakennusjärjestelmiä ja Jansenin...
Lue lisää
31.10.2019
Teknologia- ja Teollisuusratkaisut 2019
Talouselämä 25.10.2019 “Kotimainen perheyhtiö Feon Oy on kehittänyt vahvoja digitaalisia palvelukanavia eli verkkokauppaa, asiakasportaalia sekä...
Lue lisää
X