Kysyimme tiennäyttäjiltä mitä digitalisaatio heille tarkoittaa

”Digitalisaatio tuo tekemiseen positiivista tehokkuutta. Tavarantoimituksen rinnalla tuotamme ja jaamme asiakkaillemme yhä enemmän informaatiota. Sähköisten palvelujen avulla työntekijämme voivat palvella kokonaisvaltaisesti vaativissa tarpeissa ja olla aina asiakkaiden tavoitettavissa.”

Jukka Kurvinen,
Aluemyyntijohtaja, Onninen Oy

”Tuotteiden ominaisuuksissa, laatuvaatimuksissa ja rakennusmääräyksissä on tapahtunut paljon kehitystä. Liitämme asiakastoimituksiin paljon erilaisia laskelmia, entistä yksityiskohtaisempia piirustuksia, CE-todistuksia ja sertifikaatteja. Informaation helppo saatavuus, käsittely ja hallinta on meille tärkeä osa asiakastyötä.”

Taisto Lehto,
Suunnittelu ja työnjohto, osto, Metallityö Välimäki Oy

”Käytännön hyöty digitaalisuudesta  on seurata toimittajan varastotilannetta. Se on tärkeää silloin kun tulee poikkeuksellisen suuria kyselyjä asiakkailtamme. Tämä nopeuttaa vastausaikaamme tarjouskyselyihin nopeuden ollessa valttia tarjoustilanteessa ja vähentää väärän toimitusajan antamisen riskiä.”

Juha Sointula,
Strateginen ostaja, Sandvik Group

”Asiakasportaalit, tilaus- ja toimitusjärjestelmät integroituna tuotannon ohjaukseen, sekä B2B-verkkokaupat jatkavat edelleen tuloaan. Ostajat haluavat käyttää niitä joustavuuden ja nopeuden takia. Asiakasportaalit eivät sido toimistoon tai ajankohtaan, informaatio ja kommunikaatio toimii paremmin kuin sähköpostitse. Esimerkiksi ainestodistusten automaattinen yhdistäminen ja automaattinen kerääminen lisäisi hyötyjä.”

Riku Räisänen,
Projektimyynti, markkinointi ja digitaalinen kehitys OC-System Oy

”Digitalisaation yleisenä tavoitteena on vapauttaa ihmisresursseja ja kohdentaa niitä paremmin vähentämällä rutiineja ja lisäämällä automatisointia. Hyötyinä odotamme säästöjä ja tehokkuutta kaikilla tasoilla, myös toimittajien osalta. Pystymme paremmin varautumaan suunnittelemaan omaa työtä ja resursseja.”

Jarkko Wahlroos,
Global Sourcing Category Manager, Moventas Gears Oy

Feon – edistyksellinen ja joustava teräspalveluyritys

Me Feonilla kehitämme aktiivisesti suomalaista teollisuutta ja toimialan käytäntöjä.
Tarjoamme käyttöösi edistyksellisiä työkaluja ja palveluja, joiden avulla olet mukana alan tulevaisuudessa.

Avoimen yhteistyön ja ensiluokkaisen kumppaniverkostomme avulla takaamme sinulle laadukkaat materiaalit ajallaan toimitettuna, monipuoliset esikäsittelyt tarpeesi mukaan sekä tehokkaan logistiikan ja varastoinnin. Tarjoamme yksilöllisen, joustavan ja asiantuntevan palvelun henkilökohtaisesti tai digitaalisten kanavien kautta – ammattilaiselta ammattilaiselle.

Feon on ammattilaisten valinta

Palvelemme asiakkaitamme kattavasti kone- ja laitevalmistuksessa sekä rakentamisen kaikissa vaiheissa. Ymmärrämme liiketoimintakulttuurin muutoksia ja kehitämme jatkuvasti käytäntöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tämän ansiosta olemme ammattilaisten ensisijainen valinta materiaali- ja palveluratkaisuissa.

Tarjoamme asiakkaillemme vain korkealaatuisten valmistajien tuotteita monipuolisilla esikäsittelymahdollisuuksilla. Kauttamme saat keskitetysti erikoisteräslaadut, rakenneteräksen peruslaadut ja muodot sekä innovatiiviset rakennusjärjestelmät ajallaan toimitettuna.

Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaamme verkkokaupassa tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajankohtaista

01.09.2020
Kestävää kehitystä terästeollisuudessa
Teräspalveluyhtiö Feon panostaa energiatehokkuuteen ja työturvallisuuteen Kestävä kehitys ja energiatehokas tulevaisuus eivät ole kevyitä asioita....
Lue lisää
04.05.2020
Teräspalveluyhtiö Feon ostaa uusikaupunkilaisen AluSteelin – “Kauppa piristää koko alaa”
Suomalainen teräspalveluyhtiö Feon on ostanut Uudessakaupungissa toimivan AluSteelin. Järjestelyn tarkoitus on kasvattaa Feon yhdeksi Suomen...
Lue lisää
24.03.2020
Päivitämme verkkokauppaamme – verkkokaupassa käyttökatko
Jotta voimme palvella teitä jatkossa entistäkin paremmin, päivitämme verkkokauppaamme.   Päivityksistä johtuen verkkokaupassa on käyttökatko ajalla...
Lue lisää
17.03.2020
Feonin toiminta koronavirusepidemian aikana
Toimitukset asiakkaillemme jatkuvat toistaiseksi normaalisti – minimoimme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tartuntariskiä Feon seuraa koronavirustilanteen...
Lue lisää
X